Ennek az üzletágnak az egyik terméke a gépjármű védelem és nyomkövetés, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Célközönségünknek tekintjük a nagy gépjárműparkkal dolgozó cégeken felül a néhány gépjárművel rendelkező cégeket Cégünk alapvető filozófiája: „Nyújtsd a lehető legtöbbet, legyél hosszú távú megbízható partner!” Az informatikai üzletágunk jelenleg is szerverüzemeltetési, webhosting, rendszergazdai és egyéb irodai informatikával kapcsolatos szolgáltatási és kereskedelmi feladatokat lát el. Megpróbálunk mindenkinek a pénztárcájához és igényeihez legjobban alkalmazkodó szolgáltatást nyújtani.

Bemutatkozás

Cégünk megalakulását követően kereskedelmi és informatikai szolgáltatások területén kezdett működni. Az informatikai üzletágunk jelenleg is szerverüzemeltetési, webhosting, rendszergazdai és egyéb irodai informatikával kapcsolatos szolgáltatási és kereskedelmi feladatokat lát el. Ebből fejlődött ki az évek múlásával a fejlesztésekkel foglalkozó üzletág, mely különféle gépekhez és berendezések távüzemeltetéséhez fejleszt eszközöket és programokat. Ennek az üzletágnak az egyik terméke a gépjármű védelem és nyomkövetés, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások.

Célunk a legátfogóbb szolgáltatás nyújtása melynek lehetőségét az alaprendszerünk fejlesztésekor már figyelembe vettük. Ennél fogva lehetőség van ügyfeleink egyedi igényeinek teljesítésére is.

Célközönségünknek tekintjük a nagy gépjárműparkkal dolgozó cégeken felül a néhány gépjárművel rendelkező cégeket, vagy akár az egy autóval rendelkező magánszemélyeket is. Megpróbálunk mindenkinek a pénztárcájához és igényeihez legjobban alkalmazkodó szolgáltatást nyújtani.

Cégünk alapvető filozófiája: „Nyújtsd a lehető legtöbbet, legyél hosszú távú megbízható partner!”